Merken

Ik wil mijn weide omheinen

Wat heb ik nodig?

Onze website www.hbfarm.be is zo opgesteld dat u in de categorie Afsluiting weide een overzicht krijgt van de verschillende mogelijkheden om uw weide af te sluiten. Om een weide af te sluiten zijn er immers heel wat verschillende opties, afhankelijk van de diersoort, duurzaamheid, budget en persoonlijke voorkeur.
  • Eerst en vooral vindt u in de categorie draadafsluiting weide, verschillende soorten weidedraad en weidegaas die u een permanente fysieke afsluiting garanderen voor alle dieren. Wij werken uitsluitende met kwaliteitsproduct, gegarandeerd door het merk Betafence, u vindt hier een weidedraad geschikt voor hoevedieren, zoals kippen, konijnen, vogels tot en met draad geschikt voor paarden, koeien, bizons,... .
  • In de categorie electrische weideafsluiting kan u terecht voor alle schrikdraad oplossingen. Om uw weide van stroom te kunnen voorzien, verdelen wij de kwaliteitsproducten van het merk Ako en Gallagher, waarbij u kan genieten van super condities en lange garantie periodes. Een afsluiting met schrikdraad kan u zowel gebruiken als een zelfstandige oplossing om uw dieren veilig binnen het erf te houden, alsook in combinatie met een van de fysieke afsluitingsoplossingen, ter bescherming van uw afsluiting.
  • Een nieuw product in weideafrastering, is de hippo safety fence oplossing. Deze weide afsluiting kenmerkt zich door het garanderen van zichtbaarheid en veiligheid, en wordt dan ook veel gebruikt als oplossing voor het afsluiten van een paardenweide, Paddock, Stapmolen, Dressuurpiste, Galop- en drafpiste, Longeercirkel.
  • In onze categorie houten weideafsluiting vindt u 3 types van houten afsluitingen. Waarbij de belangrijkste troef van deze weide afsluiting naast zijn estetische troef ook zijn duurzaamheid is. De duurzaamheid wordt gegarandeerd door gebruik te maken van dennenhout dat heel Noordelijk gewonnen wordt. Door de kortere dagen liggen de groeiringen dichter en is de densheid van het hout hoger, dit maakt het hout beter geschikt om geïmpregneerd te worden. De impregnatie gebeurt hier in een Belgisch impregnatie station dat voldoet aan de strengste normen zowel qua kwaliteit als milieu vriendelijkheid. Al deze houten afsluitingen zijn dan ook van het Type 4, wat betekent dat deze de hoogste bescherming genieten om ook bij grondcontact een lange levensduur te garanderen.
  • Verschillende houten weidepalen kan u dan weer terugvinden in de categorie houten palen. Ook deze palen zijn van uitmuntende kwaliteit.
  • Om uw weideafsluiting af te werken kan u in de categorie weidepoorten zowel houten weidepoorten alsook metalen weidehekkens vinden.


Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd