Merken


ALU GUARD - 1.8 MM (445007)


Prijs incl. BTW: €35.99 €28.79
(-20% Korting)

In winkelwagen:


  • Omschrijving
  • Recensies
Een zeer elastische draad van aluminiumlegering.
Bijzonder handelbaar en gemakkelijk te installeren.
Zeer licht en een uiterst goede geleider.
De voorgeschreven spanning van de draad nooit overschrijden.
Installeer de draad volgens de voorschriften; als hij door en boomtak of een dier wordt uitgerekt komt hij, als de oorzaak is opgeheven, dankzij zijn elasticiteit, in zijn oorspronkelijke positie terug.

Het grote voordeel van aluminium draad tegenover standaard gegalvaniseerde draad is dat deze door een paard kan worden stuk getrokken zonder zware blessures te veroorzaken.
Dit doordat hij een lage breekkracht heeft en ook door zijn handelbaarheid, deze draad stropt ook veel minder op waardoor er veel minder kans is dat de draad zich rond de benen vast stropt mocht het paard er in verwikkeld raken.
Deze draad is dan ook uitermate geschikt als onderste draad van uw elektrische afspanning.

Lengte op rol: 400 meter

 

25/05/2011
Anne Segers
5 met 5 Sterren
Heidi en haar man zijn zeer eerlijke mensen. Ze kijken samen met u naar de best mogelijke oplossing voor het materiaal dat je nodig hebt. Alu guard is een zeer diervriendelijk materiaal om uw weide mee af te spannen. Bijkomend materiaal zoals het schrikdraadapparaat en andere worden zorgvuldig samen met u bekeken en gekozen.
10/08/2010
VANCEER PETER
5 met 5 Sterren
Het was de eerste keer dat ik via hbhorses materiaal kocht. Dit is zeer goed verlopen. Alle materialen waren zoals ik ze verwacht had van kwaliteit. De levertermijn is gerespecteerd en ook de betaling is goed verlopen. Online aankopen via hbhorses is zeker een aanrader.

 

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 17 maart, 2007.Content

Ontdek onze websites


HBGarden.be
Alles voor de tuin


HBFarm.be
Alles voor dier, stal, weide


HBHorses.be
Alles voor ruiter en paard


HBLogo.be
Alles geborduurd