Verzenden & Retouren

Wij verzenden ENKEL BINNEN BELGIE op de volgende manier:

1. KLEIN PAKKET:
Een klein pakket weegt niet meer dan 30 kg en kan via een postpakket verzonden worden.
Bij ontvangst van uw betaling zal HBFarm uw pakket verzenden met Taxipost.

Mocht een artikel niet voorradig zijn, zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen, van zodra uw bestelling geplaatst werd.

Voor tal van producten is dit gratis binnen BelgiŰ, voor andere producten wordt er een kleine bijdrage gevraagd.
Om de juiste prijs te kennen kan u best de gewenste goederen toevoegen aan uw winkelmandje en klikken op de knop 'Geschatte verzendkosten'. Hier kan u ook uw land selecteren zodat u onmiddellijk het juiste bedrag te zien krijgt.

2. LEVERING AAN HUIS:
Alle artikelen op deze website, die niet via een postpakketje kunnen verzonden worden, zijn een verzending van grote omvang. Wij hebben voor u verschillende mogelijkheden voorzien:

 • Standaard verzending: 75 euro/levering (inclusief verwerkings- en administratiekosten). Bij ontvangst van uw voorschot of gehele betaling zal HBFarm met u contact opnemen en een leverdatum afspreken. Bij de standaard levering is de levering voorzien binnen ongeveer 1.5 week NA ontvangst van het voorschot of gehele betaling (binnen de 7 werkdagen). Wij vragen u een voorschot van 100 EUR te storten op rekening van HBFarm. Het resterende bedrag kan ofwel voor leverdatum overgeschreven worden, ofwel cash betaald worden bij levering.
 • Voordeel verzending: 40 euro/levering (inclusief verwerkings- en administratiekosten). Bij ontvangst van uw voorschot of gehele betaling zal HBFarm met u contact opnemen en een leverdatum afspreken. Bij een voordeel levering is de levering voorzien binnen ongeveer 3 weken NA ontvangst van het voorschot of gehele betaling (binnen de 15 werkdagen). Wij vragen u een voorschot van 100 EUR te storten op rekening van HBFarm. Het resterende bedrag kan ofwel voor leverdatum overgeschreven worden, ofwel cash betaald worden bij levering.
 • Spoed verzending: 150 euro/levering (inclusief verwerkings- en administratiekosten). Bij ontvangst van uw voorschot of gehele betaling zal HBFarm met u contact opnemen en een leverdatum (binnen de 2 werkdagen) afspreken. Om te vermijden dat kostbare tijd verloren gaat, vragen wij u om uw bestelling volledig te betallen via onze website (bancontact, visa, mastercard, ...).

Verzendingen BUITEN BELGIE op de volgende manier:

Wegens de omvang van de goederen die wij verkopen, alsook het risico op beschadiging, is meestal de enige mogelijkheid dat wij zelf het transport verzorgen.
Daarom vragen wij u dan ook om uw aanvraag in te geven zoals een normale bestelling. Er zal een fictieve kost verschijnen van 9999 euro. Deze bestelling wordt door ons gezien als een offertevraag en zal dus niet zonder uw goedkeuring verder tot uitvoering gaan.

Na ontvangst van deze aanvraag sturen wij u per mail een door ons berekende transportkost door.
U kan deze offerte aanvaarden of verwerpen, bij verwerpen annuleren wij dan eenvoudig uw aanvraag.
Om u een richting te geven naar de te verwachte kost, hierbij enkel voorbeelden, uitgaande van een bestelling van 12 bekafor panelen met hoogte 1m73 en bijhorende palen en beugels :

 • 150 euro transportkost :
  • naar Roosendaal 4614 - 4727 (Nederland)
  • naar Middelburg 4331 - 4341 (Nederland)
  • naar Breda 4811 - 4891 (Nederland)
  • naar Nord pas de calais(59) (France)
 • 200 euro transportkost :
  • naar 's-Hertogenbosch 5211 - 5275 (Nederland)
  • naar Eindhoven 5502 - 5662 (Nederland)
  • naar Dordrecht 3311 - 3329 (Nederland)
  • naar Ardennes(08) (France)
  • naar Arondissement Saint-Quentin (France)
  • naar Arondissement Vervins (France)
 • 250 euro transportkost :
  • naar Utrecht 3451 - 3628 (Nederland)
  • naar Arnhem 6661 - 6881 (Nederland)
  • naar Amsterdam 1011 - 1183 (Nederland)
Indien wij door omstandigheden een bepaalde levering niet binnen de gekozen termijn kunnen voldoen, zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Indien u akkoord gaat met een latere datum zullen wij de verzendkost verlagen naar standaard of indien nodig naar voordeel. Opgelet, voor een aantal artikelen zijn standaard langere leverdatums vermeld in de omschrijving van het artikel, gelieve hier rekening mee te houden bij de keuze van de verzending .

Afhaling is NIET mogelijk.

RETOUR VAN GOEDEREN:
Een klein pakket kan steeds geretourneerd worden op volgende manier: Neem eerst contact op met HBFarm via info@hbfarm.be en vermeldt welk artikel en waarom u het artikel wenst terug te zenden. De kosten van terugzending zijn volledig ten laste van de koper. De koper draagt alle verantwoordelijkheid tijdens de terugzending. Indien aan de garantievoorschriften, zoals vermeld in de algemene voorwaarden van HBFarm, werd voldaan, zal HBFarm het teruggezonden artikel inspecteren vooraleer over te gaan tot acceptatie van de retour.
U kan het product dat u wenst terug te zenden, sturen naar HBFarm.be - Driesweg 10 - 1570 Galmaarden - BelgiŰ. Van zodra wij het pakket in nieuwstaat ontvangen hebben, zullen wij overgaan tot terugstorting van de door u betaalde aankoopprijs van het product (exclusief de transportkosten).

Voor het retourneren van de goederen van grote omvang, wordt volgende manier gehanteerd: Bij levering of afhaling kan de koper de goederen inspecteren alvorens de levering of afhaling te accepteren. Wanneer de koper de goederen aanvaardt en betaalt, wordt dit voor HBFarm gelijkgesteld aan aanvaarding van de goederen. Mocht de koper nadien toch de goederen van grote omvang willen retourneren, dient hij eerst contact op te nemen met HBFarm via info@hbfarm.be en vermeldt welk artikel en waarom hij het artikel wenst te retourneren. De kosten van terugzending zijn volledig ten laste van de koper. De koper draagt alle verantwoordelijkheid tijdens de terugzending. Indien aan de garantievoorschriften, zoals vermeld in de algemene voorwaarden van HBFarm, werd voldaan, zal HBFarm het teruggezonden artikel inspecteren vooraleer over te gaan tot acceptatie van de retour.

U kan een bestelling annuleren binnen de 14 dagen na besteldatum door een email te zenden naar info@hbfarm.be. Mocht u klachten of nog vragen hebben betreffende uw bestelling, kan u steeds terecht op info@hbfarm.be.

U heeft het recht om van de aankoop af te zien, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motieven, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Terug
Copyright © 2003-2006 hbhorses. Powered by hbhorses